Koffie op elke locatie           De leukste workshops          Koffiebeleving op zijn best             Een echte fysieke winkel        Echte Italiaanse zoetwaren

Piaccino, koffie op locatie!

Of het nu op uw beursstand, kantoorpand, festivalterrein, winkel, bedrijfshal of bij u in de showroom is;
Piaccino voelt zich overal thuis !

over koffie op locatie

De Italiaanse Piaggio Ape is een eyecatcher op ieder evenement en u haalt een bijzonder compacte en compleet toegeruste espressobar met gecertificeerde barista in huis. En een goede koffie staat voor een warm welkom.
Met het aanbieden van o.a. espresso, cappuccino, latte macchiatio, flat white of een cafe Americano geeft u nog meer toegevoegde waarde aan uw event of feest en de perfecte kop koffie zal uw gastheerschap vergroten.

Mensen voelen zich gewaardeerd en welkom wanneer ze een smaakvolle espresso of cappuccino geserveerd krijgen. De Piaggio Ape van Piaccino staat voor kwaliteit in koffiecatering, of beter gezegd koffiebeleving, door heel Nederland, Belgie en Duitsland en op iedere gewenste locatie !

Bedrijfsfeest, congres, productpresentatie, beursstand, (her)opening, open huis of open dag(en) of als onderdeel van een promotietour; voor uw gasten kan Piaccino een versbeleving creëren..

Piaggio Espressobar

Door de unieke uitstraling en relatief kleine afmetingen (De Piaggio espressobar heeft een afmeting van L 260 x B 135 x H 182 om op de gewenste locatie te komen en uitgeklapt L 340 x B 195 x H 220 om te kunnen functioneren) past de Piaggio op bijna elke locatie, zowel binnen als buiten.
De Piaggio heeft z’n eigen verswatertank en gebruikt slechts één vrije stroomgroep (230v/16 ampère).
Piaccino maakt altijd gebruik van een Kees van der Westen Mirage espressomachine. Deze handgemaakte Nederlandse espressomachine is zowel in afwerking als functioneren van een ongekend niveau. De Mirage is in staat om temperatuur en druk onder alle omstandigheden stabiel te beheersen, een onmiskenbaar ingrediënt voor de perfecte espresso.

Naast de variëteiten in koffie schenkt Piaccino ook diverse soorten thee, Chai Latte, warme chocolademelk tijdens de koude winterdagen of Iced Cappuccino als het buiten zomers warm is vanuit de mobiele espressobar.

Uiteraard kunnen we het assortiment uitbreiden met gepaste zoetigheden als brownies, dolci baci, cannoli, petitfours, stroopwafels of chocolade truffels.

Of het nu op uw beursstand, de achtertuin, de hal van een kantoorpand, op een festivalterrein, uw winkel, in een bedrijfshal of bij u in de showroom is;
Piaccino voelt zich overal thuis !

Koffie Caravan

De Belgische Constructam caravan is een eyecatcher op ieder evenement en u haalt een bijzonder compacte en compleet toegeruste espressobar met gecertificeerde barista in huis. En een goede koffie staat voor een warm welkom.
De koffiecaravan is een uitstekende aanvulling op het reeds bestaande aanbod van dranken en snacks of vervanging van het schenken van de kop filterkoffie.
Met het aanbieden van o.a. espresso, cappuccino, latte macchiatio, flat white of een cafe Americano geeft u nog meer toegevoegde waarde aan uw evenement en de perfecte kop koffie zal uw gastheerschap op het evenement vergroten.
Mensen voelen zich gewaardeerd en welkom wanneer ze een smaakvolle espresso of cappuccino geserveerd krijgen.

De Contructam Koffie Caravan van Piaccino staat voor kwaliteit in koffiecatering, of beter gezegd koffiebeleving, door heel Nederland, Belgie en Duitsland en op iedere gewenste locatie !

Festival of (sport)event, bedrijfsjubileum, productpresentatie, promotietour of als onderdeel van een bedrijfsuitje, voor uw gasten of personeel kan Piaccino een versbeleving creëren.

Door de unieke uitstraling en relatief kleine afmetingen (L 5.00 x H 2.70 x B 2.10) past de Contructam op bijna elke locatie. De koffiecaravan heeft z’n eigen verswatertanks en gebruikt slechts één volledig vrije stroomgroep (230v/16 ampère).

Of het nu op de finish is of bij vertrek, op een festivalterrein, in een bedrijfshal of in het promodorp; De KoffieCaravan voelt zich overal thuis !

 

Koffiebar

Piaccino beschikt over verschillende mobiele espressobars met afwijkende afmetingen. Voor elk evenement  is er wel een passende mogelijkheid. Al onze espressobars zijn voorzien van een Kees van der Westen Mirage espressomachine en professionele Fiorenzato koffiemolens. Wij zijn slechts een vrije groep 220V/16A stopcontact nodig en brengen onze eigen watertanks mee.

De mobiele koffiebar is flexibel in zijn afmetingen. De kleinste afmeting is 1.60 meter x 0.9 meter en past dus door elke deur en in elke lift.
We kunnen hierna varieren van 1,6 meter tot 4,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden.
Als u zorgt voor een stroomaansluiting en een mooie locatie dan doen wij de rest!

Bedrijfsfeest, congres, seminar, beursstand, (her)opening, open huis of open dag(en) of als onderdeel van een promotietour; voor uw gasten kan Piaccino een perfecte versbeleving creëren.

Piaccino voelt zich overal thuis !

Huur koffie/espressomachine

Heeft u tijdens een evenement extra capaciteit nodig of voor een dag(deel) of meerdere dagen in uw (horeca)bedrijf? Op welke locatie u ook een heerlijke koffie wilt schenken, wij verhuren professionele koffiemachines. Eventueel kan dit inclusief koffie en aanverwante producten.
Zelfs het personeel om de koffie te schenken kunt u bij ons inhuren.

De machines voor verhuur staan op stevige mobiele barren en zijn voorzien van volledige installatie, zoals watertanks, pomp, afvoer en waterfilter en kunnen vrij geplaatst worden, u hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te doen. Op deze manier kunt u altijd een goede kop koffie serveren op uw evenement.

Voor de verhuur hebben wij zowel professionele Kees van der Westen Espressomachines als WMF 1200S/ WMF Presto volautomaten ter beschikking.
Voor de mogelijkheden vraag een offerte aan!

Reclame & marketing

Uw eigen merk, visie of koffiebeleving uitstralen!
Naast het bovenstaande basisconcept kan Piaccino ook de bijbehorende producten, barista, Piaggio of koffiebar geheel aan uw huisstijl aanpassen.

  • Sloven en shirt/blouse laten bedrukken met uw logo,
  • Disposable cups bedrukken met uw logo of boodschap,
  • Biologisch pakket met o.a. houten roerstaafjes, biologisch afbreekbare bekers, soja en/of havermelk en biologische koffiebonen,
  • Piaggio/Koffiebar met uw eigen kleur, tekst, logo, afbeelding of slogan. U kunt de Piaggio/Koffiebar geheel naar eigen smaak laten bestickeren of zelfs helemaal laten wrappen.

Is de Piaggio of een barista wellicht ‘teveel van het goede’ omdat u een kleine beursstand heeft of omdat het budget op is? Dan kunt u ook alleen een volautomaat koffiemachine huren voor de beursstand!

 

Offerte aanvragen?

Dit kan gemakkelijk en eenvoudig via het aanvraagformulier hiernaast!

offerte aanvragen